Sugar Flowers

  • De bloemen kunnen als decoratie dienen op alle gebak.

    Zij worden individueel en op vraag ontworpen.

    Alle bloemen zijn met de hand gemaakt.

  • De bloemen worden gemaakt van gumpaste.

    Gumpaste bevat:

    • eiwit
    • suiker
    • tylose poeder
    • plantaardig vet

Frills

  • Frills zijn ideaal om een niveau van het gebak extra tot zijn recht te laten komen.

    Het samenspel van Frills en lichtinval geven het gebak een speelse en feeërieke uitstraling.

     

  • Frills worden gemaakt van een mengeling van gumpaste en rolfondant

    Gumpaste bevat:

    • eiwit
    • suiker
    • tylose poeder
    • plantaardig vet

    Rolfondant bevat:

    • suiker
    • plantaardig vet
    • glucosestroop
    • water

Rolfondant

  • Rolfondant is één van de standaard afwerkingen van het gebak.

    Het gebak wordt omhuld met rolfondant en afgewerkt met enkele eenvoudige decoratieve elementen in rolfondant.

  • Rolfondant bevat:

    • suiker
    • plantaardig vet
    • glucosestroop
    • water

Ganache

  • Ganache kan gebruikt worden om het gebak volledig te omhullen.

    Dikwijls wordt ganache ook in drip-cakes of als decoratief element gebruikt.

  • Ganache wordt gemaakt van:

    • Chocolade
    • Room

Ruffles

  • Ruffles worden gebruikt om je cake te decoreren van romantische bloemen tot andere designs. Door de tylosepoeder zijn ze steviger en kunnen in veel vormen gebracht worden.

  • rolfondant

    tylosepoeder

Bas Reliëf

  • Is een techniek afkomstig uit de beeldhouwkunst. 

    Hierbij wordt er met een minimum aan hoogteverschil een afbeelding aangebracht op de cake.

  • rolfondant